Autorijschool Bert is lid van LBKR

Je theorie halen!

 

Wanneer je gebruik maakt van onze voordelige rijlespakketten  dan zijn de kosten voor een leerboek, onbeperkt online oefenexamens, het theorie-examen en het vervoer naar het CBR bij de pakketprijs inbegrepen!

                                                                                 

Goede begeleiding bij theorielessen voor de auto

Persoonlijke begeleiding

Sommigen vinden het prettiger om naast de zelfstudie middels het leerboek en het doen van de online oefenexamens, persoonlijke begeleiding te hebben. Dit kan! In een persoonlijke theorieles die 60 minuten duurt, is het mogelijk om vragen te stellen, te oefenen en worden de onderdelen waarmee je nog moeite hebt uitvoerig behandelt.

 

Het behalen van je theorie

Voordat je aan het praktische examen of een TussenTijdse Toets mag deelnemen, dien je eerst geslaagd te zijn voor je theorie-examen. De theorie is 1,5  jaar geldig. Dit betekent dat je het praktijkgedeelte binnen 1,5 jaar na het behalen van het theoriegedeelte afgerond dient te hebben, anders moet je opnieuw een theoretisch examen afleggen alvorens je een praktisch her-examen mag afleggen.Voor het volgen van de praktijklessen is het niet noodzakelijk dat je het theoriegedeelte hebt afgerond. Het is echter wel aan te bevelen dit zo spoedig mogelijk te doen. Je moet minimaal 17 jaar zijn wanneer je theorie examen gaat doen. Voor deelnemers aan de proef "2todrive" geldt een minimum leeftijd voor het theorie examen van 16 jaar.

Theoriedag

Wij organiseren regelmatig een theoriedag. Je hebt dan 6 uur theorieles en doet aansluitend theorie-examen bij het CBR. De theorieles wordt gegeven door een theorieleraar die hierin gespecialiseerd is en er wordt gewerkt met een kleine groep. Hierdoor is er veel tijd en aandacht voor iedere leerling. Op deze dag worden alle punten waar de meeste leerlingen moeite mee hebben nog even extra uitgelegd. De theoriedag kost slechts 130,- Dit is inclusief CBR-examen en vervoer vanuit Epe. Wil je weten wanneer er een theoriedag is, doe dan een mail naar info@autorijschoolbert.nl of bel 0652153390