Je theorie halen!

 

Wanneer je gebruik maakt van onze voordelige rijlespakketten B, C of D, dan zijn de kosten voor een leerboek, onbeperkt online oefenexamens, het theorie-examen en het vervoer naar het CBR bij de pakketprijs inbegrepen!

                                                                                 

Goede begeleiding bij theorielessen voor de auto

Persoonlijke begeleiding

Sommigen vinden het prettiger om naast de zelfstudie middels het leerboek en het doen van de online oefenexamens, persoonlijke begeleiding te hebben. Dit kan! In een persoonlijke theorieles die 60 minuten duurt, is het mogelijk om vragen te stellen, te oefenen en worden de onderdelen waarmee je nog moeite hebt uitvoerig behandelt.

 

Het behalen van je theorie

Voordat je aan het praktische examen of een TussenTijdse Toets mag deelnemen, dien je eerst geslaagd te zijn voor je theorie-examen. De theorie is 1,5  jaar geldig. Dit betekent dat je het praktijkgedeelte binnen 1,5 jaar na het behalen van het theoriegedeelte afgerond dient te hebben, anders moet je opnieuw een theoretisch examen afleggen alvorens je een praktisch her-examen mag afleggen.Voor het volgen van de praktijklessen is het niet noodzakelijk dat je het theoriegedeelte hebt afgerond. Het is echter wel aan te bevelen dit zo spoedig mogelijk te doen. Je moet minimaal 17 jaar zijn wanneer je theorie examen gaat doen. Voor deelnemers aan de proef "2todrive" geldt een minimum leeftijd voor het theorie examen van 16 jaar.

Theoriecursus

Elke laatste zaterdag van de maand is er een theoriecursus. De cursus wordt gegeven door een theorieleraar die hierin gespecialiseerd is en er wordt gewerkt met een kleine groep. Hierdoor is er veel tijd en aandacht voor iedere leerling. Op deze dag worden alle punten waar de meeste leerlingen moeite mee hebben nog even extra uitgelegd. Ook word je op het theorie-examen voorbereid door het doen van proefexamens en het bespreken hiervan. Daarnaast organiseren wij regelmatig theoriedagen. Je hebt dan vanaf 8.00 uur theorieles en doet aansluitend om 14.30 uur theorie-examen.