Taxichauffeur worden?

Op deze pagina vindt u informatie en tarieven van de verschillende taxiopleidingen. Ons werkgebied voor de taxiopleidingen is de Noordoost Veluwe (Hattem, Wapenveld, Heerde, Epe, Vaassen, Emst, Oene e.o.). Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden voor een taxiopleiding laat het ons weten door te mailen: info@autorijschoolbert.nl of te bellen: 06-52153390

 

Volledige taxiopleiding:

De opleiding voor taxichauffeur bestaat uit de volgende onderdelen:

 

Beperkte taxiopleiding

Deze bestaat uit precies dezelfde onderdelen als de volledige taxiopleiding. Alleen het onderdeel stratenkennis vervalt bij de beperkte opleiding. Dit heeft als gevolg dat u  geen ‘straattaxi’ mag verrichten.

 

Tarieven

Kosten van de opleiding volledig: € 887,50 (incl. btw)

Dit is inclusief:

 

Kosten van de opleiding beperkt: € 808,80 (incl. btw)*

Dit is inclusief:

 

Thuisstudie Taxipas

Er is ook de mogelijkheid om de cursus in uw eigen tempo en in uw eigen tijd te volgen.

U krijgt het studiemateriaal thuisgestuurd en als u er aan toe bent kunt u examen doen.

Voor het examen bestaat de mogelijkheid om examentrainingen te volgen. Wij kunnen de trainingen naar u toesturen of u komt bij ons de trainingen bijwonen. Tijdens de studie loopt het contact voornamelijk via de mail. Na de theorie is het praktijkgedeelte in Zwolle of bij u op locatie.

Kosten van de opleiding thuisstudie: 695,75 (incl. btw)*

Dit is inclusief:

 

Overige taxiopleidingen:

- Doelgroepvervoer

Inhoud van de opleiding:

 

Kosten van de opleiding doelgroepvervoer: € 272,25 (incl. btw)*

Dit is inclusief:

 

- Sociale vaardigheden:

Inhoud van de opleiding:

 

Kosten van de opleiding sociale vaardigheden: 199,65 (incl. btw)*

Dit is inclusief:

 

*Prijswijzigingen voorbehouden

 

Het diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding en examens, is men vakbekwaam, gediplomeerd en bevoegd taxichauffeur, men ontvangt een bevoegdheidspas van het exameninstituut CCV.

 

Starttermijn / instroommomenten

Starttermijn en instroommomenten zijn maandelijks.

 

Duur van de opleiding

De opleidingsduur voor de taxipassen is 4 weken . Voor Sociale vaardigheden en Doelgroepvervoer is 2 dagdelen. Mogelijkheid bestaat voor het versnellen van de lesstof, afhankelijk van de capaciteit van de aspirant taxichauffeur

 

Opleidingsplaats en examenplaats

De taxiopleiding zal plaatsvinden in Zwolle. Examens zullen worden afgenomen bij het CBR (CCV) te Zwolle, of in de examenplaats in de buurt van uw bedrijf.

 

Contacturen

Het aantal contacturen voor de taxiopleidingen, buiten examens om, bedraagt 20 uur, 12 uur theorie en 8 uur praktijk. De cursist zal minimaal 2x per week de opleiding volgen.

Het aantal contacturen voor de opleidingen Sociale vaardigheden en Doelgroepvervoer, buiten examens om, bedraagt 8 uur per opleiding